12. nov, 2013

Tiurskogens Foxy Lady skal pares med Ohlsmyrens Respect

Vi har gjort avtale om å pare Foxy med Respect på neste løpetid i februar 2014. Respect har de siste to årene en imponerende resultatliste å vise til. I fjor høstet han høye VK-premier. I år har han en lang rekke imponerende premier, bla, 1. VK med Cacit, han blir jaktchampion og det hele kulminerer under NM lavland i høst med gull NM lag, og han ble beste hund individuelt. Videre ble det 5. VK kval, 1. VK semi og 2. VK finale. Knallsterkt å ta premie fire dager på rad!

Respect er en formidabel viltfinner, har skikkelig trøkk og jaktlyst og fungerer glimrende på både høyfjellsjakt, lavlandsjakt og skogsfugljakt. I tillegg er poter, beinstamme og pelskvalitet solid. Nervestatus er prima- en blid, rolig og avbalansert hanhund. Vi har stor tro på at hans og Foxys egenskaper vil gi meget gode jakthunder med godt gemytt.

Unghundene etter Foxys første kull med Black Luckys Ingo tegner meget bra. Det ble et jevnt kull med seks valper med solid beinstamme og solide kropper. Tilbakemeldingene fra høsten er meget gode. De er i en alder av halvannet år skikkelige jegere. Tre er stilt på jaktprøve, og alle de tre er premiert.