Orremåsans Ronja er etter Freia og Prick, født i 2017 som en av 12 kullsøsken. En robust og solid tispe med gode vinkler og sterke bein. 

Første UK-høsten oppnåde hun 2.UK på lavand etter et flott fugearbeid på fasan. Det hadde blitt førstepremie hvis hun ikke hadde støkket to fasaner på morgenen den dagen som det nok vitret lite av.

Første høsten i AK var preget av "hundesykdommen" som gjorde at flere jaktprøver ble avlyst, og det ble ikke mer enn fire jaktprøvestarter. Første starten hadde hun to fine arbeider med reis og ro. Like etter utredning er det ny stand 100 m til siden, og rett før eier er oppe, klarer han å snuble i ei tue i myra. Da går det to ryper og bikkja forfølger. Ja, ja. Neste start var på skog. Det ble to fine fuglearbeider, flott og forutsigbart søk og 1. AK! Hun fikk også en flott 2. AK på lavland på Hamar den høsten.

Med fine utstillingsresultater er Ronja blitt elitehund i NPK. Hun ble også kåret til årets skogsfuglhund i Østfold fuglehundklubb i 2019. Etter noen få utstillinger ble hun også raskt Norsk Utstillingschampion høsten 2020. Det var gøy!Vi ser at Ronja har så mange kvaliteter at vi tenker å avle på henne. Planlagt parring vinteren 2021 med B-Black Boy av Vestre Homble ble utsatt da Ronja klarte å ryke korsbåndet i høyre kne på en uheldig tur den vinteren. Dette ble operert av Thomas Sissener og alt ser nå bra ut selv om det har tatt tid å trene opp igjen. 

Vi fikk klar tale fra Sissner om at skaden skaden skyldes akutt avrivning og ikke skyldes genetiske årsaker. Hun ble derfor parret vinteren 2022. Hannhund ble C.I.B. N DK UCH B-Black Boy Av Vestre Homble. Resultatet ble 9 flotte valper, 6 Hanner og 3 tisper. Alle plassert i flotte aktive hjem.

 

Høsten 2022 stilte Ronja igjen på prøve og det resulterte i to fine 1 AK Skog og hun ble nr 3 i skogsfuglcupen i Norsk Pointer Klub.

 

Dessverre fikk Ronja en livmorbetennelse i påsken 2023. Denne lot seg ikke behandle og vi ble nødt til å fjerne livmoren.

2. AK lavland på Hamar II etter flott fuglearbeid på fasan i regnvær.
2. AK lavland på Hamar II etter flott fuglearbeid på fasan i regnvær.
Tidlig glad i vann og apport!
Tidlig glad i vann og apport!
Ronja i stand på fasan
Ronja i stand på fasan
Heldig som har storesøsken!
Heldig som har storesøsken!
På valpeshow!
På valpeshow!
Trives i hundegården!
Trives i hundegården!
Jaktpremie på Hamar etter flott fugelarbeid på fasan.
Jaktpremie på Hamar etter flott fugelarbeid på fasan.
1. AK skog på Bjerke 27. august 2019
1. AK skog på Bjerke 27. august 2019
Utstillingskritikk Dogs 4All, Cert.
Utstillingskritikk Dogs 4All, Cert.

Nyeste kommentarer

25.07 | 07:11

Ring meg gjerne på tlf 99156760 meget interessert i en samtale med dere abg planlagt paring 😊😊

25.07 | 07:08

Hei ser at dere planlegger parring våren 2021 Er vanvittig interisert I å kunne få stå på lista for tispe valp. Da jeg ser etter en tispe med flerbrukskvalitet, har fra før east

25.07 | 05:31

Hei ser at dere planlegger parring våren 2021 Er vanvittig interisert I å kunne få stå på lista for tispe valp. Da jeg ser etter en tispe med flerbrukskvalitet, har east medows Zoda tlf 99156760 ring

24.11 | 20:16

Hei, til info så er har vi ikke planlagt valper til våren. Følg med på valpelista på www.pointer.no.

Del denne siden

unsplash