Klar for slipp under Step-løpet. Foto: S. Nicolaisen
Klar for slipp under Step-løpet. Foto: S. Nicolaisen
Sliten etter jaktprøve
Sliten etter jaktprøve
Full fres på lavland
Full fres på lavland
Lunsj i solen
Lunsj i solen
Junior vant Step-løpet, Back nr. to.
Junior vant Step-løpet, Back nr. to.

Nyeste kommentarer

25.07 | 07:11

Ring meg gjerne på tlf 99156760 meget interessert i en samtale med dere abg planlagt paring 😊😊

25.07 | 07:08

Hei ser at dere planlegger parring våren 2021 Er vanvittig interisert I å kunne få stå på lista for tispe valp. Da jeg ser etter en tispe med flerbrukskvalitet, har fra før east

25.07 | 05:31

Orremåsans Junior, etter vår egen Tiurskogens Foxy Lady og Black Luckys Ingo, har stilt noen ganger i UK. Han har på hver start fått de beste superlativer på søk, intensistet og jaktlyst. Lite samarbeidsvillig fugl og noe mangel på dressur gjorde at han ikke lyktes med premie før etter jakta i år da han stilte på Step-pokalløpet på Kongsvold. Etter to godkjente fuglearbeider u. reis og glitrende søk lå han på topp hele veien og vant. Moro! 

Prøvekritikk fra Step-løpet:

Sted: Kong-svold

Dato: 29.09.2013

Prøvenr: 51-13040

Premie: 
2UK

Dommer: 
Marianne Steenland/Christian Sletbakk


Tid:60Karakterer:6,5,IB,6,4,4,4"I vekslende vind jakter Junior prima. Revierer anvist terreng i prima bredde og dybde og meget god kontakt. Får med seg masse terreng med prima vindbruk og terreng. Holder prima fart, har prima stil og kraftfull aksjon. Junior støkker rype og er rolig. Fester stand, rype letter presist og Junior er rolig i oppflukt og skudd, utreder. Senere ny stand, Junior er helt rolig i oppflukt og skudd når rype letter presist. Fortsetter dagen ut sitt glimrende søk. Tildeles 2 pr. UK. Tildeles 1. premie vinner STEP pokalen 2013."I AK tok det litt tid før vi lyktes med Junior. Han trengte mer dressur og kontakttrening, og er vel typen som må holdes i litt stramme tøyler for fungere. Vi har lyktes nesten flere ganger denne høsten og lyktes endelig på Vestfold II med 1. AK lavland etter glimrende søk og to flotte fuglearbeider på fasan med reis. Det var skikkelig gøy! 


Vi kan si at dressuren ikke holdt i VK og Junior er i dag den 7. far i huset. Han er fortsatt en råtass til å finne fugl og holder fuglen til vi kommer om det tar ti minutter eller en time.


Høsten 2023 kom og junior fikk flere vondter, han reiste videre til de evige jaktmarker i november.

Hei ser at dere planlegger parring våren 2021 Er vanvittig interisert I å kunne få stå på lista for tispe valp. Da jeg ser etter en tispe med flerbrukskvalitet, har east medows Zoda tlf 99156760 ring

24.11 | 20:16

Hei, til info så er har vi ikke planlagt valper til våren. Følg med på valpelista på www.pointer.no.

Del denne siden

unsplash