Orremåsans Ronja ble parret med  B-Black Boy av Vestre Homble (Fugledes Odin - Vindfeldts G-Oda) 21. januar og påfølgende dager.  
Boy er en kjempetrivelig hund som har høstet høye premier både på skog, lavland og  høyfjell de siste åra. Vi er ute etter en hund som både går godt og funker på skog og fjell. Han er vel en av få hunder som har 1.VK på både skog, lavland og høyfjell. I kombinasjon med Ronja tror vi dette kan bli spennende for dem som også jakter en del på skauen.

Både Boy og Ronja har gjort det pent på utstilling. Kanskje det også blir utstillingshunder!

Les mer om Ronja under

Orremåsans Ronja ble parret med B-Black Boy av Vestre Homble (Fugledes Odin - Vindfeldts G-Oda) 21. januar og påfølgende dager.
Boy er en kjempetrivelig hund som har høstet høye premier både på skog, lavland og høyfjell de siste åra. Vi er ute etter en hund som både går godt og funker på skog og fjell. Han er vel en av få hunder som har 1.VK på både skog, lavland og høyfjell. I kombinasjon med Ronja tror vi dette kan bli spennende for dem som også jakter en del på skauen.

Både Boy og Ronja har gjort det pent på utstilling. Kanskje det også blir utstillingshunder!

Les mer om Ronja under "Våre hunder"

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.

Nyeste kommentarer

25.07 | 07:11

Ring meg gjerne på tlf 99156760 meget interessert i en samtale med dere abg planlagt paring 😊😊

25.07 | 07:08

Hei ser at dere planlegger parring våren 2021 Er vanvittig interisert I å kunne få stå på lista for tispe valp. Da jeg ser etter en tispe med flerbrukskvalitet, har fra før east

25.07 | 05:31

Hei ser at dere planlegger parring våren 2021 Er vanvittig interisert I å kunne få stå på lista for tispe valp. Da jeg ser etter en tispe med flerbrukskvalitet, har east medows Zoda tlf 99156760 ring

24.11 | 20:16

Hei, til info så er har vi ikke planlagt valper til våren. Følg med på valpelista på www.pointer.no.

Del denne siden

unsplash