Knut Gunnar Sørli sammen med Black Luckys Ingo

Knut Gunnar Sørli sammen med Black Luckys Ingo

Black Luckys Ingo

Etter nøye undersøkelser og forslag fra avlsrådet har vi valgt å pare Foxy med Black Luckys Ingo. Ingo er en kjempesterk, ung og meget lovende hund som har gjort det bra på prøve fra første stund. Han oppnådde allerede på sin andre jaktprøvestart, i en alder av 15 måneder, å bli nummer to i svensk derby. Det kan også nevnes at kullbror Floyd ble nummer seks. Seinere kom både Ingo og Floyd til finalen i de to høystatusløpene de stilte, Forus Open og Sør-Norsk Unghundmesterskap vinter på Filefjell. Ingo vant dessuten sitt kvalikparti på Sør-Norsk Unghundmesterskap.

Første AK-høsten oppnådde han tre premier på fem starter med 1.AK på Kongsvold som beste resultat.

På relativt få starter har denne 2 ½ år gamle hunden oppnådd en rekke gode premieringer. Han revierer godt, har skikkelig tæl og trøkk og har vist seg som en svært god viltfinner og real fuglebehandler med ordentlig reis. Ingo fungerer også godt på skogsfugljakt med sitt forutsigbare revieringssøk.

Ingo debuterte i mars 2012 i VK og oppnådde på sin andre VK-start 1.VK m. CK. Vi følger spent med videre.

Når det gjelder eksteriør er det en kraftig hund med solid beinstamme, gode vinkler og svært godt hårlag. Gemytt og nervestatus er prima. Det er en rolig, vennlig og avbalansert hund. Ingo fikk Excellent på Dogs4All-utstillingen 27.11.11 og ble dermed Elitehund i NPK.

Stamtavla til Ingo forteller om en sterkt sammensatt hund avlsmessig, faren Black Luckys Rapp har ikke bare vist seg som en av de desidert beste pointerne de siste årene, han har også avlet svært bra og har en meget god HD-indeks. Mor, Black Luckys Tekla ble bla. nummer to i svensk derby i 2007.

Nyeste kommentarer

25.07 | 07:11

Ring meg gjerne på tlf 99156760 meget interessert i en samtale med dere abg planlagt paring 😊😊

25.07 | 07:08

Hei ser at dere planlegger parring våren 2021 Er vanvittig interisert I å kunne få stå på lista for tispe valp. Da jeg ser etter en tispe med flerbrukskvalitet, har fra før east

25.07 | 05:31

Hei ser at dere planlegger parring våren 2021 Er vanvittig interisert I å kunne få stå på lista for tispe valp. Da jeg ser etter en tispe med flerbrukskvalitet, har east medows Zoda tlf 99156760 ring

24.11 | 20:16

Hei, til info så er har vi ikke planlagt valper til våren. Følg med på valpelista på www.pointer.no.

Del denne siden

unsplash